Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Przepadacie za grami z wyspagier itp ?

Chapatti

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja nie trawie wole sobie pobrac jakies MMO i nawalać gry na takich stronach są łatwe a nawet jeżeli nie są to są mało rozbudowane i nudne

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

Nie lubię zbytnio takich stron, ale czasem trafi się gra która rozwala system, można się nagłowić jak coś przejść itd. Ale takich gier które mnie interesują jest mało.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Kiedyś miałem manię na punkcie gier online. Kiedy tylko mogłem, wchodziłem na gry-online.pl :). Niektóre gierki online mają naprawdę orginalne pomysły ;). Teraz gram głównie w MMO, dobre RPG albo oglądam YT lub strony w stylu demotywatory.

Pomagam w projektach dotyczących programowania (C++/C/Java/C#/inne). Jak masz jakiś problem, napisz do mnie, wspólnie poszukamy rozwiązania ;).

Opublikowano

Osobiście nie przepadam, takie coś jest dobre dopóki nie znajdzie się "swojej" gry, albo gdy np. jedziesz do rodziny to nie będziesz tam ściągał gry 5h tylko pobawisz się z kuzynostwem w multiplayera...

Opublikowano

Gram, chociaż ostatnio rzadko. Jak się ma mało czasu to tylko takie coś można odpalić. A czasem zdarzają się na prawdę dobre tytuły.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Mnie to nie ciekawi bo ani to fabuły nie ma ani nic. Ciągle to samo , jak nie strzelanie do jakiś dennych i powtarzających się mobów to jakieś kulki -,-

chada1.png

Opublikowano

jak nudy, na dworze gorąco, gier fajnych na kompie się nie ma, to co pozostaje ? Wyspagier ! :P

Osobiscie lubię czasami sobie pograć w tego typu gierki.

skpUo.png

Opublikowano

Rzadko, ale jeśli już to Miecze i Sandały 2

'But it's been no bed of roses no pleasure cruise
I consider it a challenge before the whole human race
And i ain't gonna lose
'

WTF ?! To nie jest reklama... Klikaj!

b234x60.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...